2012 m. rugpjūčio 22 d., trečiadienis

SWEET 16

Šis gimtadienis buvo visiškai kitoks nei kiti, bet jis buvo tobulas. Supratau, kad tai kažko pradžia. Kažko naujo, kažko kas bus galbūt sunku, bet noriu to siekt. Net negalėčiau įvardint apie ką aš kalbu, bet manau lakui einant suprasim.

Taigi lygiai 00:00h, į kambarį įėjo mama, su tortu ir dovanomis. Visiškai atsitiktinai tuo metu klausiau Beyonce - I was here. Kai man sakė sveikinimą, apie pasitikėjimą manimi, teikė dovanas, fone grojo ta daina ir aš supratau, kad ne veltui. Nesulaikiau ašarų, nes tai buvo kažkas nesuprantamo. Kaip viskas gali pasikeisti per vienerius metus. Manęs daug kas neatpažįsta. O aš neatpažįstu savo vidaus. Bet esu beproto dėkinga visiem, kurie prisidėjo prie mano didelio pasikeitimo. Pati sau patinku šimtą kartų labiau.
Taigi tą vakarą/naktį dar ilgai negalėjau užmigt. Nežinojau kur dėtis. Sveikinimų buvo be galo daug, viskas aplink atrodė taip gera, kad nenorėjau miegot, atrodė kaip sapnas. Bet žinojau vieną, kad kitą dieną manęs laukia kažkoks siurprizas. Tik su šita mintim užmigau, kad greičiau sulaukčiau ryto.

 Ryte man buvo pasakyta pasidaryt šukuoseną ir pasiimt rubų. Po to nuvežė pas visažistę, ten man buvo padarytas nuostabus makiažas ir tada keliavau pas staigmeną - fotosesiją!!!



Fotosesija vyko šiek tiek už Vilniaus, buvo šiek tiek šalta, bet verta! Pasijautau tikras modelis, o ir nuotraukos, kiek užmačiau, buvo tikrai gražios. Po fotosesijos važiavau trumpam namo, persirengiau ir į restoraną. Ten su šeima labai skaniai pavalgėm ir vėl grįžau namo. Pailsėjau, vėl persirengiau ir lėkiau į visų taip laukiamą - Lady Gaga! Tikrai nesitikėjau kažko wow, bet koncertui prasidėjus, supratau, kad eiti buvo verta. Visad galvojau, kad ji pasikėlus, šalta, na buvau susdarius įspūdį iš žiniasklaidos. Bet kaip ji eglėsi su fanais, kaip ji bendravo su publika, buvo kažkas nerealaus! Ir pabaigoje, ji pasikvietė mergaitę ant scenos, jai padainavo, vedžiojosi po sceną ir nusivedė ją į patį priekį, uždengė akis ir prieš visą minią ir pasakė, "kažkada aš taip pat buvau maža mergaitė, stengiaus, bet ne visada pavyko, koncertavau ir prieš 15, ir prieš 30 žmonių, bet štai dabar kur esu" ir atidengė akis... Tuo metu aš nešokinėjau kaip visi, o labai įsiklausiau į žodžius ir apsiverkiau. Supratau, kad kažkas man tikrai nori kažką pasakyt. Ir kadanors aš tai išgirsiu ir įgyvendinsiu.





Labai noriu visiem padėkoti, už tieeek daug sveikinimų, linkėjimų, gražių žodžių ir šiaip, kad visi padarėt man stebuklingą dieną!

3 komentarai:

  1. Fantastiškai atrodai ir tavo blogas įkvepia!:) Jungiuosi prie sekėjų ir laukiu naujų įrašų:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražiai atrodai :)
    http://partyinlouboutins.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas. Tu buvai už'tag'inta čia: http://evelintepp.blogspot.com/2012/11/sveiki.html
    Iki! :)

    AtsakytiPanaikinti