2012 m. rugpjūčio 18 d., šeštadienis

Love

Prieš keletą savaičių per vieną internetinę svetainę paklausiau žmonių, ką gi jiem reiškia meilė. Vieni ją apibūdino vienaip, kiti kitaip, treti išvis nesugebėjo. Iš tiesų suprantu juos, nes pati niekaip to negaliu suvokt. Įtariu, kad kaikam šis mano įrašas gali pasirodyti šiek tiek vaikiškas, juokingas ir jie sakys, kad nesuprantu apie ką rašau, nes prieš aprašinėjant pirmiausiai reikia tai patirt ir t.t. Nežinau ar aš ją jau patyrus, bet turiu keletą man artimų pavyzdžių, kuriais ir bandysiu vadovautis. Kaip gi aš suprantu meilę? Tai kažkokia nesuvokiama jėga, kuri tave veikia, pakeičia visą tavo mąstyma, pakeičia patį tave. Visas pasaulis verčiasi aukštyn kojom, viskas sukasi aplink vieną žmogų, niekas daugiau nerūpi, tu gyveni tik tuo žmogum. Tau rūpi kas jam blogai ar gerai, tu nori kekvieną akimirką išgyvent su juo, kad ir blogą. Tu nori jam padėt kiek tik gali, atiduodi visą save.
Dar vienas dalykas, apie kurį mąstau, kiek gyvenime galima kartų isimylėt? Ir manau, kad tik vieną. Tai vadinama ta 'didžioji meilė', kai nuo jos net skauda, kaip myli. Manau, kad tiesiog neturi nei jėgų, nei pasiryžimo gyvenime jausti tai daugiau nei kartą. Tai suteikia to unikalumo ir išskirtinumo vien tam žmogui. Bet žinoma, niekam nelinkėčiau sutikus tą meilę, kažkokiu būdu ją prarast. Turbūt nėra nieko žiauriau... Čia jau kalbu ne iš savo patirties, bet ji man labai artima, todėl manau galiu ją čia paminėt. Atrodo, kad pasaulis slysta iš po kojų, sienom lipi, nebeturi ašarų verkt, o skauda nežmoniškai. Atrodo viską atiduotum, būtent - viską, kad tik būtum su tuo žmogum.
Dažnai žmonės įsimyli išvaizdą, pinigus, socialinį sluoksnį. Turbūt buvau panaši, viskas buvo nukreipta į išvaizdą, dabar supratau, kaip svarbu yra vidus. Kartais reikia pažvelgti kiek giliau, kad suprastum kas tai per žmogus. Daug žmonių dedasi, kad yra šalti, lediniai, kieti, atrodo paviršutiniški, o aš mėgstu žmogų išanalizuot ir pažint jo vidų, sužinot kas jis ištikrūjų yra. Labai įdomu yra pažint žmogų, kurį esi pripratęs matyt visada pasitikinti savimi, šaltą, visai iš kitos pusės. Net gražu žiūrėt kaip viskas gali keistis. Ir kaip galima pamilt tą, kurio visada nekentei. Susižavėt tuom, ką visad niekinai. Gyvenimas yra žiauriai nepastovos, bet kada gali keistis, niekad nežinai kas bus rytoj, todėl nebijokit rizikuot, nebijokit įsimylėt ir bandykit mylėt! Niekada nežinai kada tave aplankys didžioji gyvenimo meilė.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą