2012 m. rugpjūčio 20 d., pirmadienis

Who is inspiring ME?

Šį įrašą skaitykit su šia daina : Beyonce - I was here

Esu gavus nemažai žinučių, kad sugebu įkvėpt žmones. Taip pat nemažai žmonių manęs kartais paklausia : kas įkvepia Tave pačia? Kad daug neaiškint, atsakau vienu žodžiu : Beyonce. Ji turi savyje kažką nepaprasto, kažką suteikiančio jėgų daryti kažką toliau. Kartą tiesiog sedėja namie, nieko neveikiau ir žiūrėjau Jos video ir vienas iš jų buvo live koncertas. Pradžioje jo šnekėjo žmonės linkėdami jai visko ko geriausio, Jos tėtis ir kai pamačiau, kad Ji sugeba įkvėpt tokius žmones kaip Michelle Obama, Lady Gaga, man net šiurpas per kūna nuėjo. Sedėjau ir apsiverkiau... Suvokiau, kad aš kažkada, kažkaip noriu būt bent dalele panaši į Ją.
Kai manęs paklausia, kokia daina galėtų apibūdint tave/tavo gyvenime, visad atsakau, Beyonce - I was here. Vieną tos dainos eilutę aš visada nešiuojuos su savimi. Ta daina yra kažkas nepaprasto. Ji įkvepia eit kažką daryt, palikt pėdsakus šioje žemėje, kad žmonės žinotų ir prisimintų - Tu buvai čia. Tu kažką padarei gero čia, nepragyvenai veltui.
Kartais, kaip ir visiem žmonėm man pasidaro sunku, norisi nuleist rankas, viską mest, bet nejuokauju - aš įsijungiu šitą dainą ir suprantu, kad viską aš darau ne veltui, dėl savo tikslo.

Šis įrašas buvo paskutinis mano kaip 15metės! Prieš naujus metus tiesiog norėjau Jum apie save dar šį tą atskleist. Tikiuosi visi iki vieno kažkada turėsit tokį žmogų ar šiaip, kažkokią labai stiprią motyvaciją, tai labai padeda eit į priekį!


3 komentarai:

  1. Kai man nėra pasitikėjimo savimi,liūdna ir skaudu šita daina tiesiog visas ašaras išsausina.. Ir tada susivokiu,kad turiu gyvent ne dėl tų žmonių kurie mane įskaudino,bet dėl savęs.
    Beyonce tobulėja ne metais,ne mėnesiais bet dienomis! Ji tobulumo viršūnė.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, Beyonce tobula!
    Digna ir Modesta, aciu labai!

    AtsakytiPanaikinti